Spraytan

Egaal bruin in 10 minuten!


Hoe werkt een Spraytan?

Door middel van een speciale airbrush wordt een DHA-bruiningsvloeistof verneveld over de huid. Hierdoor krijg je direct een egaal bruine huid! Een behandeling duurt slechts enkele minuten. Dit is precies waarom modellen en actrices (zoals bijvoorbeeld Paris Hilton) voor deze methode kiezen. 

Wat is DHA?

DHA is een natuurlijke grondstof, deze grondstof komt uit druiven en veroorzaakt een reactie in de hoornlaag waardoor deze bruin kleurt. De behandeling vind plaats in een speciaal daarvoor bestemde afgesloten ruimte in de schoonheidssalon, het is aan te raden om donkere, los zittende kleding te dragen omdat de zichtbare kleur kan afgeven vlak na het sprayen (dit is na het douchen niet meer het geval). Tijdens het sprayen draag je alleen een onderbroekje/string voor een mooi streeploos resultaat. Om je haar te beschermen krijg je in de salon een mutsje voor eenmalig gebruik.

Hoe kan ik mij voorbereiden?

Heel veel scrubben, scrub je huid voor de sessie, het liefst een dag ervoor. Scheren en/of harsen kan tot 8 uur voor de sessie (anders is je huid te gevoelig). Verwijder make-up voordat de Spraytan wordt aangebracht, het gebruik van bodylotion en crème wordt afgeraden (tenzij anders aangeraden door onze specialiste).

Hoe behoud ik mijn mooie kleur?


Hoe houd ik zo lang mogelijk mijn mooie kleur?

Wacht minimaal 6 uur met douchen, zodat de tanning lotion gelegenheid krijgt om in te trekken, mocht er bij het douchen een bruine verkleuring van het water ontstaan dan is dit normaal gesproken alleen overtollige lotion. Dit gaat niet ten koste van je mooie bruine tint.

 

Na je sessie dien je het intensief transpireren even uit te stellen. Dus even niet intensief sporten voor de inwerk periode van 6 uur.

 

Het dagelijks smeren van een bodylotion/tan extender houd de kleur langer mooi. De kleur van je Spraytan blijft ongeveer 5 dagen behouden wanneer je deze goed verzorgd.


Is het geschikt voor iedereen?

Ja, er zijn geen nadelige effecten bekend, voor de zekerheid wordt Spraytan niet toegepast bij mensen met: zware eczeem, psoriasis, snij- of schaafwonden.


Kan ik na de Spraytan de zon in?

Ja, in de eerste paar uur na de behandeling wordt je door de bronzer die in het product zit bruiner door de zon, dit veroorzaakt een subtiel effect. De Spraytan werkt echter niet als een zonnebrandcrème en je bent dus niet beschermd tegen de invloeden van de zon, dus blijf wel verstandig zonnen!

Bent u geïnteresseerd geraakt naar de Spraytan methode? Boek dan direct een afspraak online!

Of bel naar onze salon om een afspraak te maken. Heeft u nog vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk de prijzen van onze Spraytans


Spraytan behandelingen

Bovenlichaam € 17,50

Onderlichaam

€ 17,50 

Hele lichaam

€ 24,50

Sunergy

 

Assumburg 18

2036JB Haarlem

 

email: studio@sunergy.info

telefoon: 023 547 6101