Over mij


Mag ik mij even voorstellen...

 

Mijn naam is Mariska Feitsma, sinds jaar en dag de eigenaar van zon, beauty en hair studio Sunergy te Heemstede. In 2004 zijn wij actief begonnen met onze zonnestudio aan de Eikenlaan 41 te Heemstede. Medio 2018 zijn wij verhuisd naar onze nieuwe locatie aan de Assemburg 18, 2036 JB Haarlem. 

 

In 2018 hebben wij er voor gekozen om in plaats van onze zonnestudio een switch te maken naar Schoonheidssalon en Spraytan, u kunt genieten van een heerlijke en professionele op uw huid afgestemde gezicht behandeling of een mooi egale bruine kleur d.m.v. Spraytan.

 

Bij ons is het ook mogelijk naast gezichtsbehandelingen met diverse mogelijkheden en figuurcorrectie d.m.v een kuur van pakkingen,  om het harsen van overtollig haar op benen/armen, lichaam en gezicht en  of het verven van wimpers/wenkbrauwen te laten verzorgen.

Met onze Spraytan (UV-vrij bruin worden) wordt u mooi bruin in tien minuten. 

 

Voor meer informatie of een intake-gesprek kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met de salon.


In onze salon werken wij met het voor onze salon exclusieve merk: Medex.

Meer informatie over de verschillende behandelingen kunt u terug vinden onder de kopjes Mesotherapie & Spraytan.

 

Wilt u meer weten over de behandelingen of over de salon? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of bel om direct een afspraak te kunnen maken.  


U kunt alle dagen (behalve zondag) terecht voor het maken van een afspraak bij Sunergy voor een gezichtsbehandeling en Mesotherapie behandelingen,
de Spraytan of figuurcorrectie  in de salon . 

 

Wij hopen u graag te mogen begroeten in onze salon!

 

Sunergy

 

Assumburg 18

2036JB Haarlem

 

email: studio@sunergy.info

telefoon: 023 547 6101