Cosmetische mesotherapie


Cosmetische Mesotherapie is een anti-aging therapie die werkt door het aanbrengen van natuurlijk werkzame stoffen die rechtstreeks de dermis van de huid intrekken. Zonder voorbehoud kunnen we stellen dat uw huid na een kuur van 5 behandelingen weer stralend fris zal zijn, alsof uw huid 10 jaar jonger is!

De kleur en frisheid zijn terug gekeerd, oneffenheden en “craquelé“ rimpeltjes zijn weg. Kortom, een prachtig resultaat dat zich, mits u uw huid goed onderhoud, wel 7 tot 12 maanden aanhoudt. U zult ervaren dat u na de 5 sessies heel tevreden bent en het leuke is dat " ongemerkt" die verbetering nog weken door zal gaan.

 

Deze methode wordt gebruikt om de werkzame stoffen in de huid ( de onderste laag van de huid, de dermis) te brengen. Door middel van een bepaalde vorm van elektrische impulsen wordt een soort kanaaltje in de opperhuid gecreëerd waardoor de werkstoffen in de dermis worden geleid. Hierdoor zult u optimale resultaten voor uw huid behalen.

  

Wilt u meer informatie over de werking en technieken van de Mesotherapie? Dan kunt u deze gerust vragen in de salon. U kunt ons geheel vrijblijvend bellen, of contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Onze speciaal opgeleide schoonheidsspecialiste verteld u graag meer over de mogelijkheden van deze opzienbarende cosmetische Mesotherapie behandeling. 


Bekijk de prijzen van onze Mesotherapie


Exclusief decolleté

Losse behandeling € 275,00

 5 behandelingen

€ 1250,00 

Inclusief decolleté

Losse behandeling € 295,00
 5 behandelingen € 1450,00 


Figuurcorrectie

 

Een complete kuur van 10 packingen:
- Duur van 5 weken
- Inclusief Infrarood behandeling

 € 595,00 

Mini lift kuur

 

Een complete minilift voor het gezicht  van 5 behandelingen: de oppepper voor uw huid en het vervagen van kleine rimpels.

€ 595,00 

Losse behandeling: € 135,00 


Sunergy

 

Assumburg 18

2036JB Haarlem

 

email: studio@sunergy.info

telefoon: 023 547 6101